دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
اگرچه نگهداری مسواک و حوله در فضای سرویس بهداشتی فرنگی هم چندان مطمئن نیست، اما نسبت به نوع ایرانی آن آلودگی کمتری متوجه وسایل موجود خواهد شد، بنابراین برای اطمینان خاطر توصیه می‌شود وسایل مذکور در جای مناسب‌تری قرار داده شود.
به گزارش آوای خزر، یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: مسواک و حوله باید حتما در فضایی خارج از محیطی که توالت در آن وجود دارد، نگهداری شود. به ویژه در سرویس‌های بهداشتی به سبک ایرانی که آلودگی بیشتری در محیط پراکنده می‌شود، این مساله حیاتی‌تر است.

عباس مومن‌زاده افزود: سرویس‌های بهداشتی که توالت و روشویی هر دو در یک مکان قرار گرفته‌اند، آلوده‌تر هستند و بنابراین حوله و مسواک و حتی صابون‌های جامد بهتر است در این فضاها قرار نگیرند.

وی تاکید کرد: استفاده از صابون جامد در هر نوع سرویس بهداشتی چندان توصیه نمی‌شود و برای شست‌شوی دست بهتر است از نوع مایع این صابون‌ها استفاده شود، ضمن این که بهتر است در صورت یکجا بودن دستشویی و توالت، دست‌ها یکبار دیگر خارج از دستشویی شسته شود.

مؤمن‌زاده اظهار کرد: میزان آلودگی محیط سرویس بهداشتی بسته به میزان نظافت هفتگی و مکرر آن دارد، اما در هر صورت مسواک باید هر سه ماه یکبار تعویض شده و شستشوی حوله نیز هر سه روز یکبار و حداکثر هفته‌ای یک‌بار انجام شود. علاوه بر آن بعد از شستن و خشک شدن حوله لازم است با استفاده از اتوکشی، آلاینده‌های میکروبی، ویروسی و قارچی حوله را از بین برد.

وی توصیه کرد: بهتر است برای خشک کردن دست و صورت در دستشویی ها از دستمال‌های یکبار مصرف استفاده کرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این پرسش که دستمال توالت هم در معرض آلودگی خواهد بود یا خیر، افزود: دستمال توالت به دلیل این‌که به صورت رول به هم پیچیده است کمتر در معرض آلودگی قرار می‌گیرد، اما حوله به دلیل بافتی که دارد و همچنین مرطوب ماندن آن در فضای بسته سرویس بهداشتی، بیشتر در معرض آلودگی قرار خواهد گرفت./سلامت نیوز

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها